Kom en verspreid de kerstvreugde!

Het is weer die tijd van het jaar! De feestdagen naderen en we willen samen met de Ladies’ Circle een verschil maken voor onze gemeenschap.

Wat is de Kerstwensboomactie?

Dit jaar organiseren wij, Ladies Circle 29 De Kempen, een speciale kerstwensboomactie. We nodigen alle kinderen op drie aangesloten scholen uit om een kerstbal uit de kerstboom op school te halen en deze mee naar huis te nemen. Deze kerstballen vertegenwoordigen wensen van kinderen uit de regio waar met kerst niet standaard iets onder de kerstboom ligt.

De drie aangesloten scholen zijn:

  • Basisschool de Talisman in Eindhoven
  • Basisschool St Jan Baptist in Veldhoven
  • Salto Basisschool Reigerlaan in Eindhoven

Ben je niet betrokken bij een van de aangesloten scholen, maar wil je wel een bijdrage doen aan de actie? Contacteer ons dan persoonlijk, of via social media of via de mail lc29@ladiescircle.nl.

Hoe werkt het?

  1. Alle kinderen mogen een kerstbal uit de boom mee naar huis nemen.
  2. Ouders (of iemand anders) kopen voor het kind dat beschreven staat op de bal één cadeautje van €7,50 tot €10,-.
  3. De kinderen nemen het cadeautje mee naar school en stoppen het in een daar voor speciaal beschikbare tassen die bij de boom liggen.
  4. Wij, dames van de Ladies’ Circle halen de cadeaus op en verspreiden deze (samen met stichting ‘Geef om elkaar’) onder de gezinnen die het nodig hebben.

Samen kunnen we de kerstmagie verspreiden!

Deze actie gaat niet alleen over het vervullen van wensen; het gaat om het delen van liefde, zorg en saamhorigheid. Laten we samen de kerstvreugde in onze gemeenschap vergroten en het verschil maken voor degenen die het nodig hebben.

Belangrijke data:

  • Kerstballen kunnen worden meegenomen van 7 december tot en met 14 december
  • Lever de (niet ingepakte) cadeautjes in bij de school uiterlijk op vrijdag 15 december

We hopen dat je samen met ons de kerstgeest wilt verspreiden en een lach op het gezicht van een ander kind wilt toveren. Jouw bijdrage maakt het verschil!

Met warme groeten,
Ladies Circle 29 De Kempen