Ladies' Circle 29 De Kempen

Ladies` Circle De Kempen 29, is de 29e opgerichte Circle in Nederland. Op 23 maart 1991 zijn wij opgericht, wij zijn gecharterd door onze moeder Circle, Ladies` Circle 7 De Aa.

Onze Circle is een informele groep van vrouwen tot 45 jaar uit de Kempen met verschillende beroepsgroepen en achtergronden. We komen elke derde donderdag van de maand bij elkaar. We beginnen dan met de vergadering en borrelen wat. We bespreken onze serviceprojecten, acties en de status daarvan of doen we een activiteit.

 

                   

Ladies' Circle Nederland

Ladies’ Circle Nederland is opgericht op 18 april 1975.

De Circles zijn oorspronkelijk opgericht door echtgenotes van Round Table, serviceclub voor mannen tot 40 jaar. In 1936 ontstond in Engeland de eerste Ladies’ Circle. In navolging op het Engelse initiatief zijn in vele landen Circles opgericht. De verbondenheid met Round Table is gebleven maar sinds 1994 is Ladies’ Circle een onafhankelijke serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar.

De eerste Circle in Nederland is opgericht in 1974 in Epe, snel gevolgd door Wassenaar. Langzaam groeide het aantal circles en in september 1984 werd Ladies’ Circle Nederland (LCNL) ‘full member’ van Ladies’ Circle International. In Nederland is het aantal Circles nu gegroeid tot over de 80 in aantal, verspreid over heel Nederland. Ieder jaar komen er nieuwe Circles bij.

Bestuur

Het bestuur van 2024-2025 bestaat uit vier Ladies:

Voorzitter: Rianne Gommans

Penningmeester: Marjolein de Laat – van Rooij

Secretaris: Lisette van den Broek

Vice-Voorzitter: Anne van der Velden

Onze Ladies

"Stop dreaming, start doing"

Wil jij aandacht voor jouw (lokale) doel óf zou jij bij ons willen aansluiten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Nieuwsgierig?

‘Circlen’ dat doe je voor de gezelligheid, maar ook omdat je je graag nét wat meer wil inzetten voor de maatschappij om je heen. Dat noemen we ‘service’. Vriendschap en service in een mooie balans: dat is de Ladies’ Circle. Misschien wel iets voor jou!

Denk niet te snel ‘dat is vast niets voor mij’ of ‘daarvoor heb ik echt geen tijd’. Kom gewoon eens vrijblijvend met ons kennis maken en dan vertellen we je precies wat het allemaal betekent. Hoeveel tijd het je kost. Maar vooral: wat het je allemaal kan brengen. En wij zijn zeer benieuwd naar wat jij ons kan brengen!

Ladies’ Circle 29 De Kempen is nu een groep van 16 vrouwen die wonen of werken in De Kempen en voornamelijk rond Eindhoven/Veldhoven en omgeving. De leeftijd varieert van 26 tot en met 43. Onze Circle bestaat al sinds 1991, met mooie tradities die we koesteren en een warme kring van oud-Ladies om ons heen. Wat ons daarnaast kenmerkt is ruimdenkendheid en openheid.

Is je interesse gewekt en wil je een keertje komen ervaren of Circlen iets  voor jou is?
We zoeken dames van ongeveer 25 tot 40 jaar met vooral een flinke dosis enthousiasme en ondernemerschap. Neem contact met ons op als je vragen hebt of eens wilt kennis maken. Wij zien ernaar uit je te ontmoeten!

Vul het contactformulier in of stuur een email naar lc29@ladiescircle.nl

    Foto's